AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin zayıfladığını görmek

Kahve falında sevgilinin zayıfladığını görmek

Kahve falında sevgilinin zayıfladığını görmek dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin zayıfladığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda köşeye sıkışmış ya da yolun sonuna gelmiş hissedebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin zayıfladığını görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin zayıfladığını görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunun zayıfladığını görmek zenginliğe sahip olacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Kahve falında çocuğun zayıfladığını görmek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine alamet eder.

Kahve falında babanın zayıfladığını görmek hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin çok zayıfladığını görmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babasının zayıfladığını görmek işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızının zayıfladığını görmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir