AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tane mezar görmek

Kahve falında bir tane mezar görmek

Kahve falında bir tane mezar görmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında bir tane mezar gördüyseniz:

  • İlham verici, aklınızı çalıştıran ya da lüks gibi görünen her uyarana açık olmalısınız.

Kahve falında iki tane açık mezar görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iki tane mezar görmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir tane mezar görmek sağlık sorunun kalmayacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında iki tane mezar taşı görmek umutlarının da tükeneceğine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üç tane mezar görmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine yorulur.

Kahve falında iki tane boş mezar görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, ferah bir eve geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane elma görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde üç tane ay görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir