AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane boş mezar görmek

Kahve falında iki tane boş mezar görmek

Kahve falında iki tane boş mezar görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine işarettir.

Kahve falında iki tane boş mezar gördüyseniz:

  • Gerçekçi düşünmenizde fayda var.

Kahve falında iki tane boş mezar görmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine alamet eder.

Kahve falında iki tane açık mezar görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine delalettir.

Kahve falında üç tane mezar görmek ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane mezar taşı görmek kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında iki tane mezar görmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir tane mezar görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarı boş görmek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, donatacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi boş mezarını görmek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir