AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane açık mezar görmek

Kahve falında iki tane açık mezar görmek

Kahve falında iki tane açık mezar görmek çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane açık mezar gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla ihtiyatlı davranıyor olabilirsiniz.

Kahve falında iki tane açık mezar görmek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane mezar görmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, bahtının da çok parlak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane boş mezar görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir tane mezar görmek rızkının ve kazancının bol olacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına yorulur.

Kahve falında iki tane mezar taşı görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, çok yıpranacağına işaret eder.

Kahve falında üç tane mezar görmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine delalet eder.

Kahve falında mezarı açık görmek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına delalet eder.

Kahve falında ağzı açık mezar görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir