AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç tane mezar görmek

Kahve falında üç tane mezar görmek

Kahve falında üç tane mezar görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üç tane mezar gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalabileceğiniz bir problemi politik yollardan çözmelisiniz.

Kahve falında iki tane mezar görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane açık mezar görmek büyük kazançlar sağlayacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında iki tane mezar taşı görmek bahtın açık olmasına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üç tane mezar görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında bir tane mezar görmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında iki tane boş mezar görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, hem de zengin biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane kuzu görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında üç tane güneş görmek kötü günler geçireceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir