AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane mezar görmek

Kahve falında iki tane mezar görmek

Kahve falında iki tane mezar görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, çoluk çocuğa karışacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine işarettir.

Kahve falında iki tane mezar gördüyseniz:

  • İşlerinizi kendiniz, sonuna kadar takip etmelisiniz.

Kahve falında bir tane mezar görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üç tane mezar görmek kendisine şifa olacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına delalet eder.

Kahve falında iki tane boş mezar görmek yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında iki tane mezar taşı görmek sıkıntıların büyüyeceğine, her daim temkinli olacağına inanılır.

Kahve falında iki tane mezar görmek kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane açık mezar görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üç tane güneş görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında bir insanı üç tane görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir