AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane mezar taşı görmek

Kahve falında iki tane mezar taşı görmek

Kahve falında iki tane mezar taşı görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, huzur içinde yaşayacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane mezar taşı gördüyseniz:

  • Bazı rahatsız edici olayları görmezden gelebilirseniz, belli başlı ilişkilerinizle ilgili farkındalığınız artabilir.

Kahve falında iki tane mezar taşı görmek mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında iki tane tek taş yüzük görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir tane mezar görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında iki tane mezar görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında üç tane mezar görmek yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına delalettir.

Kahve falında iki tane boş mezar görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına delalettir.

Kahve falında iki tane açık mezar görmek kısmetlerinin bol olacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında tarihi mezar taşı görmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir