AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane elma görmek

Kahve falında iki tane elma görmek

Kahve falında iki tane elma görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında iki tane elma gördüyseniz:

  • Uzaktaki kişilerin sorunlarıyla ilgilenilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında iki tane elma görmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında iki tane kırmızı elma görmek sorunsuz geçeceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında üç tane kedi görmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında birkaç tane örümcek görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bir tane ceviz görmek yeni bir kazanç kapısı açılacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine delalettir.

Kahve falında zeytin tanesi görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına inanılır.

Kahve falında iki tane gümüş yüzük görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında iki tane sigara içmek üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir