AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü ölü balık görmek

Kahve falında bir sürü ölü balık görmek

Kahve falında bir sürü ölü balık görmek huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına işarettir.

Kahve falında bir sürü ölü balık gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bir durumu bozmakla korkutmaya çalışmanız ya da kontrolü elinde tutan kişileri bazı konularda zorlamanız istenilen etkiyi yaratmayabilir.

Kahve falında bir sürü ölü balık görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında ölü balık sürüsü görmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü süs balığı görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine inanılır.

Kahve falında sürü balık görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde balık sürüsü görmek saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, hem geleceğinin güzel olacağına işarettir.

Kahve falında bir sürü küçük balık görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında sürüyle balık görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir sürü büyük balık görmek kötü günlerini aşmayı başaracağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir