AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü büyük balık görmek

Kahve falında bir sürü büyük balık görmek

Kahve falında bir sürü büyük balık görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında bir sürü büyük balık gördüyseniz:

  • Eşiniz veya sevgilinizin yaklaşımları sizi moral olarak çok güçlendirebilir.

Kahve falında bir sürü büyük balık görmek moral bulacağına, hafifleyeceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında sürü halinde yunus balığı görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, maddi olarak zayıflayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü balık sürüsü görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında yavru balık sürüsü görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bir sürü küçük balık görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine yorulur.

Kahve falında bir sürü ölü balık görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate işarettir.

Kahve falında köpek balığı sürüsü görmek gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde balık sürüsü görmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sermayenin harcandığına değeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir