AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü balık sürüsü görmek

Kahve falında ölü balık sürüsü görmek

Kahve falında ölü balık sürüsü görmek zarar gören insanlara yardım edeceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine yorulur.

Kahve falında ölü balık sürüsü gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verebilir, yardım edebilir ya da belli anlaşmalara sıcak bakabilirsiniz.

Kahve falında bir sürü ölü balık görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çok farklı bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında ölü balık sürüsü görmek kazançlı bir döneme girileceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına işarettir.

Kahve falında bir sürü büyük balık görmek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına delalet eder.

Kahve falında sürüyle balık görmek hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sürü küçük balık görmek rızkından olacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında balık sürüsü yakalamak haneye bolluk ve berekete dolacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine delalet eder.

Kahve falında sürü halinde balık görmek yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına inanılır.

Kahve falında bir sürü süs balığı görmek belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir