AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde balık sürüsü görmek

Kahve falında gökyüzünde balık sürüsü görmek

Kahve falında gökyüzünde balık sürüsü görmek özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, başkasının hakkına göz dikileceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde balık sürüsü gördüyseniz:

  • Ani gelişen olaylar dengenizi bozabilir.

Kahve falında gökyüzünde balık sürüsü görmek çok başarılı adımlar atacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünde bir sürü ay görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde bir sürü yıldız görmek büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde yunus balığı görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde uçan balıklar görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, iyilik ve güzellik bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden balık tutmak kazancının helal para olacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında gökyüzünden balık yağdığını görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzünde uçan balık görmek hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir