AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü küçük balık görmek

Kahve falında bir sürü küçük balık görmek

Kahve falında bir sürü küçük balık görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında bir sürü küçük balık gördüyseniz:

  • Planlarınızda belli uyarlamalar yapılması istenebilir, dozunda bir hızla ilerlemelisiniz.

Kahve falında bir sürü küçük balık görmek iç dünyasının da güzelleşeceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü küçük fare görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına yorulur.

Kahve falında bir sürü küçük yılan görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında bir sürü küçük örümcek görmek büyük borçlara girmeyeceğine, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında küçük bir sürü yılan görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük sinek sürüsü görmek kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde balık sürüsü görmek canını sıkılacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde bir sürü balık görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir