AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü süs balığı görmek

Kahve falında bir sürü süs balığı görmek

Kahve falında bir sürü süs balığı görmek sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, bolluk ve berekete kavuşacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, anne babaya müjde verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü süs balığı gördüyseniz:

  • Olan biten olaylar ya da işaretler bazı konularda boşa kürek çekiğinizi ya da gayretlerinizin boşa gideceğini gösteriyor olsa da, boşa gitmeyecek.

Kahve falında bir sürü süs balığı görmek sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına işaret etmektedir.

Kahve falında turuncu süs balığı görmek verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, ileride saygın bir kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında süs balığı görmek maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine inanılır.

Kahve falında evde süs balığı görmek ferah düzeyinin yükseleceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına delalettir.

Kahve falında süs balığı tutmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş süs balığı görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süs balık yemek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fanusta süs balığı görmek üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir