AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürüyle balık görmek

Kahve falında sürüyle balık görmek

Kahve falında sürüyle balık görmek sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, büyük başarılara imza atacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında sürüyle balık gördüyseniz:

  • Sizin için iyi olmadığını ya da genel anlamda doğru bulmadığınızı belirttiğiniz konularda karşı taraf halen tepkisiz davranıyorsa yeni yollar denemeniz gerekebilir.

Kahve falında sürü halinde balık görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş balık sürüsü görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine delalet eder.

Kahve falında sürüyle balık görmek zahmetli işlerle uğraaşılacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine inanılır.

Kahve falında bir sürü süs balığı görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yunus balığı sürüsü görmek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine inanılır.

Kahve falında bir sürü canlı balık görmek gönül kapılarının açılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpek balığı sürüsü görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sürü balık tutmak küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir