AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürü balık görmek

Kahve falında sürü balık görmek

Kahve falında sürü balık görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sürü balık gördüyseniz:

  • Kendini tekrarlayan işler veya monoton hayat, yakında kendini göstermeye başlayacak gelişmelerle birlikte tamamen değişmeye başlıyor.

Kahve falında bir sürü büyük balık görmek kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına işarettir.

Kahve falında denizde bir sürü balık görmek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde balık sürüsü görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bir sürü canlı balık görmek ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında sürüsüyle balık görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalet eder.

Kahve falında yavru balık sürüsü görmek maddi anlamda zayıflayacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş balık sürüsü görmek iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sürüyle balık görmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir