AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü kaplumbağa görmek

Kahve falında bir sürü kaplumbağa görmek

Kahve falında bir sürü kaplumbağa görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sürü kaplumbağa gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınızla tartışabilirsiniz.

Kahve falında kaplumbağa sürüsü görmek kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına yorulur.

Kahve falında sürüyle kaplumbağa görmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, işe gösterilen ilginin artacağına delalet eder.

Kahve falında bir sürü su kaplumbağası görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sürü kaplumbağa görmek kısmet alacağına, karlı ortaklıklara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük yeşil kaplumbağa görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında kaplumbağa yakalamaya çalışmak ancak daha sonra sorunların aşılacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde kaplumbağa görmek çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa ve yumurtası görmek sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir