AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa ve yumurtası görmek

Kahve falında kaplumbağa ve yumurtası görmek

Kahve falında kaplumbağa ve yumurtası görmek gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa ve yumurtası gördüyseniz:

  • Duygusal, yaratıcılık içeren veya ekonomik başlıklı konularda yeni girişimlerde bulunmayı ya da mevcut girişimlerinizin tatminkar boyuta ulaşmasını sağlamayı düşünmelisiniz.

Kahve falında kaplumbağa yumurtası yemek hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına rivayet eder.

Kahve falında kaplumbağa yumurtası görmek ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine rivayet eder.

Kahve falında su kaplumbağası yumurtası görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine işarettir.

Kahve falında deniz kaplumbağası yumurtası görmek zafer ve bol kazanç getireceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaplumbağa ve yumurtası görmek heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ufak kaplumbağa görmek geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kaplumbağa yavruları görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına yorulur.

Kahve falında küçük kaplumbağalar görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir