AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürüyle kaplumbağa görmek

Kahve falında sürüyle kaplumbağa görmek

Kahve falında sürüyle kaplumbağa görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında sürüyle kaplumbağa gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda, maddi alanlarda ya da iş hayatınızda farklı bir yöne gitme ihtimaliniz var.

Kahve falında kaplumbağa sürüsü görmek ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine alamet eder.

Kahve falında bir sürü kaplumbağa görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bir sürü su kaplumbağası görmek çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine delalet eder.

Kahve falında sürüyle kaplumbağa görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hasta kaplumbağa görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında iki kaplumbağa görmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında minik kaplumbağa görmek aile hayatının sorunlarla dolacağına, sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kaplumbağanın uçtuğunu görmek fesada ve haksızlığa karışacağına, daha fazla gelire kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir