AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü su kaplumbağası görmek

Kahve falında bir sürü su kaplumbağası görmek

Kahve falında bir sürü su kaplumbağası görmek işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, gönül işlerinin hareketleneceğine, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sürü su kaplumbağası gördüyseniz:

  • Sizi hala anlamamış kişiler varsa, kendinizi ney şekilde ifade etmeniz gerekiyor.

Kahve falında bir sürü su kaplumbağası görmek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kaplumbağa sürüsü görmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine alamet eder.

Kahve falında bir sürü kaplumbağa görmek eşine değerli hediyeler alacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sürüyle kaplumbağa görmek çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su kaplumbağa görmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine delalet eder.

Kahve falında kaplumbağaya su vermek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına inanılır.

Kahve falında su kaplumbağa yavrusu görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına işarettir.

Kahve falında denizde su kaplumbağası görmek şansın kaçacağına, umduklarını bulamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir