AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa sürüsü görmek

Kahve falında kaplumbağa sürüsü görmek

Kahve falında kaplumbağa sürüsü görmek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, bilgi ile donanacağına, daha çok kazanç elde edeceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, hile ile mal elde etmeye, çeşitli kırgınlıklar olacağına, fakirliğinin biteceğine delalettir.

Kahve falında kaplumbağa sürüsü gördüyseniz:

  • Sinirli bir ruh haline sahip olacağınız için çok çabuk öfkelenebilir, çevrenizdekileri kırabilirsiniz.

Kahve falında bir sürü su kaplumbağası görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sürüyle kaplumbağa görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalettir.

Kahve falında bir sürü kaplumbağa görmek hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, dişe diş savaşacağına alamet eder.

Kahve falında kaplumbağa sürüsü görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil büyük kaplumbağa görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kaplumbağa yakmak zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa kabuğu görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük su kaplumbağası görmek bir gönül ilişkisine başlanacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir