AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elinde kaplumbağa görmek

Kahve falında birinin elinde kaplumbağa görmek

Kahve falında birinin elinde kaplumbağa görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde kaplumbağa gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Kahve falında kaplumbağanın elini ısırdığını görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde kaplumbağa görmek dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında kaplumbağa eline almak bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde kaplumbağa görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında kaplumbağayı eline almak yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağa üzerine binmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına inanılır.

Kahve falında örümcek ve kaplumbağa görmek geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına işarettir.

Kahve falında kaplumbağa sürüsü görmek çıkar için insanlara zulmetmeye, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir