AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü eşya görmek

Kahve falında bir sürü eşya görmek

Kahve falında bir sürü eşya görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine alamet eder.

Kahve falında bir sürü eşya gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan karışık durumdasınız.

Kahve falında bir sürü eşya görmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında keçi sürüsü otlatmak başarılarının artacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü gül görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sürü halinde kuşlar görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, olumsuz haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında domuz sürüsünden kaçmak daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir sürü fok balığı görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü ölü görmek keyiflerinin yerinde olacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine delalettir.

Kahve falında bir sürü cep telefonu görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, Allah yolunda ilerleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir