AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürü halinde kuşlar görmek

Kahve falında sürü halinde kuşlar görmek

Kahve falında sürü halinde kuşlar görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, yaşamının yoluna gireceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında sürü halinde kuşlar gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmanın alternatif yolları da var.

Kahve falında sürü halinde kuşlar görmek sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, çok başarılı olunacağına inanılır.

Kahve falında sürü halinde at görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sürü halinde böcek görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına işaret eder.

Kahve falında sürü halinde aslan görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında sürü halinde köpek görmek haneye dertlerin gireceğine , hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına işaret eder.

Kahve falında sürü halinde kedi görmek verdiği emeklerin heba olacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine alamet eder.

Kahve falında sürü halinde fil görmek ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sürü halinde yunus balığı görmek çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir