AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü gül görmek

Kahve falında bir sürü gül görmek

Kahve falında bir sürü gül görmek zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına işaret eder.

Kahve falında bir sürü gül gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da iş birlikleriniz sizi endişelendirebilir.

Kahve falında bir sürü gül görmek rakiplerini geride bırakacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sürü yüzük bulmak bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karınca sürüsünü görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında sürünen yılan görmek hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, ona göre davranacağına işaret eder.

Kahve falında bir sürü kara kedi görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara böcek sürüsü görmek fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah keçi sürüsü görmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, geçim derdi yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında denizde sürüklendiğini görmek işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, kazancın gittikçe artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir