AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi sürüsü otlatmak

Kahve falında keçi sürüsü otlatmak

Kahve falında keçi sürüsü otlatmak karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, alanında marka bir isim olacağına, sorunların günden güne artacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında keçi sürüsü otlatmak gördüyseniz:

  • Çözümlenmemiş durumlar zayıf zamanlarda yok olabilir.

Kahve falında keçi sürüsü otlatmak bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına delalet etmektedir.

Kahve falında keçi otlatmak kötü işlere girmeyeceğine, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında otlayan keçi görmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, mallarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında keçiye ot vermek yenileceğine, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında koyun keçi otlatmak yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında keçi otlattığını görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, işlerinin baltalanacağına yorulur.

Kahve falında sürü keçi görmek kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine işarettir.

Kahve falında koyun keçi sürüsü görmek değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir