AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuz sürüsünden kaçmak

Kahve falında domuz sürüsünden kaçmak

Kahve falında domuz sürüsünden kaçmak yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, maddi açıdan ferahlamaya, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, bolluk ve berekete kavuşacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında domuz sürüsünden kaçmak gördüyseniz:

  • Aranızda fazla yakınlık olmayan bir adamla yapacağınız bir görüşme şansızı iyiye doğru döndürecek.

Kahve falında domuz sürüsünden kaçmak mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü domuz görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında domuz sürüsü görmek üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına tabir olunur.

Kahve falında yaban domuzundan kaçmak umutlarının bitmesine sebep olacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında domuzdan kaçmak geçimi zorluklarla kazanacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz domuzdan kaçmak bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah domuzdan kaçmak çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına işarettir.

Kahve falında domuzlardan kaçmak yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, sabrını zorlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir