AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü fok balığı görmek

Kahve falında bir sürü fok balığı görmek

Kahve falında bir sürü fok balığı görmek gelir elde edeceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, kem gözlere geleceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında bir sürü fok balığı gördüyseniz:

  • Kısa bir süre önce başlayan bir aşk ilişkisi karşı tarafın isteğiyle aniden bitebilir.

Kahve falında bir sürü fok balığı görmek düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz fok balığı görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru fok balığı görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine işarettir.

Kahve falında fok balığı sevmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine delalettir.

Kahve falında büyük fok balığı görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah fok balığı görmek çok mutlu ve huzurlu olacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde fok balığı görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fok balığından kaçmak isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir