AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü ölü görmek

Kahve falında bir sürü ölü görmek

Kahve falında bir sürü ölü görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, çok rahat bir döneme girileceğine, iyi halin geleceğine inanılır.

Kahve falında bir sürü ölü gördüyseniz:

  • Planlarınızı ihtiyaçlarınıza göre düzenlemelisiniz.

Kahve falında ölü koyun sürüsü görmek kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalettir.

Kahve falında bir sürü ölü balık görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, statü atlayacağına inanılır.

Kahve falında bir sürü ölü görmek hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir sürü ölü bebek görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü ölü insan görmek bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine işarettir.

Kahve falında bir sürü ölü fare görmek fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine yorulur.

Kahve falında bir sürü ölü kedi görmek imkânlarının azalacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü hayvan ölüsü görmek kısmetli kapıların açılacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir