AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık cep telefonu görmek

Kahve falında kırık cep telefonu görmek

Kahve falında kırık cep telefonu görmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, sorunların tamamen biteceğine, variyet sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında kırık cep telefonu gördüyseniz:

  • Ani çıkışlardan kaçının.

Kahve falında cep telefonunu kırık görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına delalet eder.

Kahve falında kırık cep telefonu görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına işaret eder.

Kahve falında cep telefonla konuşmak ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni bir cep telefonu görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında cep telefonun parçalandığını görmek düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine yorulur.

Kahve falında cep telefonu satmak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz cep telefon görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında cep telefonu çalınmak hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir