AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz cep telefon görmek

Kahve falında beyaz cep telefon görmek

Kahve falında beyaz cep telefon görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz cep telefon gördüyseniz:

  • Belli bir yoldan gitmek için kimseye söz vermemelisiniz.

Kahve falında beyaz cep telefonu görmek oğlu evli ise boşanacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz cep telefon görmek yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında cep telefonu aldığını görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında cep telefonu çalındığını görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine alamet eder.

Kahve falında cep telefonun düştüğünü görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında birden fazla cep telefonu görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına tabir olunur.

Kahve falında cep telefonu kırıldığını görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında başkasının cep telefonunu görmek yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir