AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü boğa görmek

Kahve falında bir sürü boğa görmek

Kahve falında bir sürü boğa görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, borçların sonlandırılacağına delalet eder.

Kahve falında bir sürü boğa gördüyseniz:

  • Ev alım satımı, kiralama konuları, evle ilgili başlıklardaki pazarlıklar ön plana çıkıyor.

Kahve falında sürü halinde boğa görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü boğa görmek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına işaret eder.

Kahve falında boğa sürüsü görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında boğa avlamak sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına delalettir.

Kahve falında birini suda boğarak öldürmek bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında boğa yılan görmek ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına delalettir.

Kahve falında boğa güreşi görmek keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, kendisine olan güveninin artacağına işaret eder.

Kahve falında boğanın birine saldırdığını görmek maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir