AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğa güreşi görmek

Kahve falında boğa güreşi görmek

Kahve falında boğa güreşi görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, işleri yoluna sokacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında boğa güreşi gördüyseniz:

  • Başkalarının sebep olduğu aksamalarla uğraşmak yerine onları kendi hallerine bırakıp, kendinizle ilgilenmelisiniz.

Kahve falında boğa güreşi görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, birçok dertle muhatap olacağına tabir olunur.

Kahve falında develerin güreştiğini görmek rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına delalet eder.

Kahve falında güreş izlemek bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında güreş etmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sumo güreşçisi görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine işarettir.

Kahve falında güreş devesi görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında bilek güreşi görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine işarettir.

Kahve falında güreşçi görmek dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, umutlarının çoğalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir