AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğa sürüsü görmek

Kahve falında boğa sürüsü görmek

Kahve falında boğa sürüsü görmek Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, getirisi çok olan işler yapacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, girişimlerde bulunacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında boğa sürüsü gördüyseniz:

  • Borç-alacak, miras meseleleri bakımından daha şanslı olabilir, aradığınız krediyi kolaylıkla bulabilirsiniz.

Kahve falında sürü halinde boğa görmek çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boğa sürüsü görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında bir sürü boğa görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında çiftleşen boğa görmek verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına inanılır.

Kahve falında inek yada boğa görmek hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına rivayet eder.

Kahve falında suda boğarak öldürmek malının ve parasının da büyüyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında kızgın boğa tarafından kovalanmak onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük boğa yılanı görmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir