AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğanın birine saldırdığını görmek

Kahve falında boğanın birine saldırdığını görmek

Kahve falında boğanın birine saldırdığını görmek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına delalettir.

Kahve falında boğanın birine saldırdığını gördüyseniz:

  • Objektif olamamanız nedeniyle evdeki kişilerle sıcak saatler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında boğanın birine saldırdığını görmek canının ve malının garantide olacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında boğanın saldırdığını görmek fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, hayırlı terfiler alınacağına yorulur.

Kahve falında farelerin saldırdığını görmek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında domuzların saldırdığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında domuzun saldırdığını görmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına inanılır.

Kahve falında devenin saldırdığını görmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine yorulur.

Kahve falında ayının birine saldırdığını görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tilki saldırdığını görmek yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir