AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şey söylemek

Kahve falında bir şey söylemek

Kahve falında bir şey söylemek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, yönetici olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, düzenin kurulacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında bir şey söylemek gördüyseniz:

  • Her türlü konuda başarı görülüyor.

Kahve falında bir şey söylemek iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine bir şey söylemek attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına delalettir.

Kahve falında kulağına bir şey söylemek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında kulağa bir şey söylemek maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanık türkü söylemek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında gebe olduğunu söylemek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, eğlenceli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ezan söylemek Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine yorulur.

Kahve falında adını soyadını söylemek işlerinin hemen hallolacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir