AnaSayfa / Genel / Kahve falında gebe olduğunu söylemek

Kahve falında gebe olduğunu söylemek

Kahve falında gebe olduğunu söylemek yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, kendisi ile baş başa kalacağına, dünya malı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gebe olduğunu söylemek gördüyseniz:

  • Risk alınması durumunda belli sınırlamalar, engellenme veya tutukluluk hali benzeri gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında gebe olduğunu söylemek düşmanlar ile mücadele edeceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına delalettir.

Kahve falında üçüz gebelik görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına yorulur.

Kahve falında gebelik testi yaptığını görmek eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının gebe olduğunu görmek fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, insanlara öncülük edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gebe olduğunu görmek bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında gebeyken bebek düşürmek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında gebe koyun görmek eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına işaret eder.

Kahve falında ikiz gebe olduğunu görmek mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir