AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine bir şey söylemek

Kahve falında birine bir şey söylemek

Kahve falında birine bir şey söylemek kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine bir şey söylemek gördüyseniz:

  • İstikrarlı olmakta fayda var.

Kahve falında birine bir şey söylemek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında kulağa bir şey söylemek orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine delalet eder.

Kahve falında kulağına bir şey söylemek yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına delalettir.

Kahve falında bir şey söylemek iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğunu söylemek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin adını söylemek kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine inanılır.

Kahve falında kurandan ayet söylemek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına yorulur.

Kahve falında selam söylemek hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir