AnaSayfa / Genel / Kahve falında adını soyadını söylemek

Kahve falında adını soyadını söylemek

Kahve falında adını soyadını söylemek bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine yorulur.

Kahve falında adını soyadını söylemek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkacak olan kriz durumlarında pasif kalırsanız beceriksiz durumuna düşebilirsiniz.

Kahve falında adını soyadını söylemek çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi adını soyadını görmek idealist kimse olacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında adını soyadını yazmak kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına işarettir.

Kahve falında adını soyadını görmek mutsuz ve üzgün olacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında kağıda adını soyadını yazmak olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine işaret eder.

Kahve falında kızlık soyadını görmek vefasızlık ve haksızlık göreceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında başka birinin soyadını almak şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soyadının değiştiğini görmek kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir