AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanık türkü söylemek

Kahve falında yanık türkü söylemek

Kahve falında yanık türkü söylemek zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yanık türkü söylemek gördüyseniz:

  • Fazla temkinli davranıyor ya da aynı anda pek çok işe koşturuyor olabilirsiniz.

Kahve falında yanık türkü söylemek istediği herşeye sahip olacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine tabir olunur.

Kahve falında düğünde türkü söylemek refah içinde yaşayacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında saz çalıp türkü söylemek ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, canlanacağına yorulur.

Kahve falında türkü söylemek refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında türkü söylediğini görmek ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine işarettir.

Kahve falında şarkı türkü söylemek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında saz çalmak ve türkü söylemek yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, Kuran hafızı olmaya yorumlanan fal, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına rivayet eder.

Kahve falında güzel türkü söylemek çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir