AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağa bir şey söylemek

Kahve falında kulağa bir şey söylemek

Kahve falında kulağa bir şey söylemek zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, huzurunun yerinde olacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında kulağa bir şey söylemek gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar sizi hazırlıksız yakalayabilir.

Kahve falında kulağa bir şey söylemek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına inanılır.

Kahve falında kulağına bir şey söylemek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kulağına bişey söylemek büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında kulağa söz söylemek sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına işarettir.

Kahve falında birine bir şey söylemek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine işaret eder.

Kahve falında bir şey söylemek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kulağa bir şey sokmak kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağından bir şey çıkarmak ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir