AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağına bir şey söylemek

Kahve falında kulağına bir şey söylemek

Kahve falında kulağına bir şey söylemek büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, galibiyet kazanacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, can sıkıntısının geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kulağına bir şey söylemek gördüyseniz:

  • Bir çok şeyi önceden tahmin edebilir, karşınızdaki kimselerin duygularını hissedebilirsiniz.

Kahve falında kulağına bir şey söylemek oldukça uzun bir yolculuğa, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulağa bir şey söylemek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağına bişey söylemek bunun kendisi için büyük şans olacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kulağa söz söylemek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına delalet eder.

Kahve falında birine bir şey söylemek muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir şey söylemek işlerinin yaver gideceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulağından bir şey çıkarmak kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine yorulur.

Kahve falında kulağa bir şey sokmak büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir