AnaSayfa / Genel / Kahve falında ezan söylemek

Kahve falında ezan söylemek

Kahve falında ezan söylemek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine işarettir.

Kahve falında ezan söylemek gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız veya sevgiliniz mevcut durumunuzu nasıl yöneteceğiniz veya üstesinden geleceğiniz konusunda size fikir verebilir.

Kahve falında ezan söylemek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ezanı eksik okumak kişinin gönlünü alacağına, ticaret ehli kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin ezan okuduğunu görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cami içinde ezan okumak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına işarettir.

Kahve falında minareden ezan okumak maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ezanı yanlış okumak kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, kendi işini açacağına delalet eder.

Kahve falında cuma ezanı duymak sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında ezanın okunduğunu görmek zarar verici olaylar yaşanacağına, maddi gücünü kaybedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir