AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağında taşımak

Kahve falında kucağında taşımak

Kahve falında kucağında taşımak Allah’ın yolundan gideceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kucağında taşımak gördüyseniz:

  • Kadın arkadaşlarınızdan biri size dost gibi görünmekle birlikte arkanızdan kuyunuzu kazmaktadır.

Kahve falında anneyi kucağında taşımak para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, elinin bolluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü kucağında taşımak kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine delalettir.

Kahve falında kucağında birini taşımak şöhret elde edeceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kucağında köpek taşımak onları koruyup kollayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini kucağında taşımak falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin kucağında taşımak az da olsa bir kazanç elde edeceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında bir ölüyü kucağında taşımak işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kucağında bebek taşımak somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, deşarj olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir