AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü kucağında taşımak

Kahve falında ölüyü kucağında taşımak

Kahve falında ölüyü kucağında taşımak duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, işindeki verimin artacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü kucağında taşımak gördüyseniz:

  • Dış görünümünüzde ya da yaşam biçiminizde yapacağınız değişiklikler dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında ölüyü kucağında taşımak çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına işarettir.

Kahve falında bir ölüyü kucağında taşımak büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine inanılır.

Kahve falında birinin kucağında taşımak fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeği kucağında taşımak çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen birini kucağında taşımak barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında kucağında yük taşımak planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneni kucağında taşımak yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kucağında hasta taşımak yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir