AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ölünün yüzünü siyah görmek

Kahve falında bir ölünün yüzünü siyah görmek

Kahve falında bir ölünün yüzünü siyah görmek gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir ölünün yüzünü siyah gördüyseniz:

  • Bir girişimi, macerayı ya da ilişki veya iş birliğini olduğu şekliyle görebilir, hüsnükuruntulara kapılmadan kar zarar hesabı yaparak sonuç alabilirsiniz.

Kahve falında ölünün yüzünü siyah görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında bir ölünün yüzünü siyah görmek maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah yüzlü adam görmek maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının yüzünü siyah görmek sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünün yarısını siyah görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünde siyah leke görmek üstünlük elde edeceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünü siyah görmek sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünde siyah ben görmek kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir