AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde siyah ben görmek

Kahve falında yüzünde siyah ben görmek

Kahve falında yüzünde siyah ben görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde siyah ben gördüyseniz:

  • İnsanlar hakkındaki fikirlerinizi açıkça söylemekten kaçınmalısınız.

Kahve falında yüzünde siyah ben görmek itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünde et beni görmek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünde ben görmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına inanılır.

Kahve falında yüzü benli görmek zor zamanlar yaşanacağına, işlerinin çok iyi gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde et ben görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının yüzünde ben görmek borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında birinin yüzünde ben görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına işaret eder.

Kahve falında yüzündeki beni koparmak uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir