AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah yüzlü adam görmek

Kahve falında siyah yüzlü adam görmek

Kahve falında siyah yüzlü adam görmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, haberler alacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah yüzlü adam gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız size özel bir şey sunabilir.

Kahve falında siyah yüzlü adam görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında havuzda yüzen adam görmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz yüzlü adam görmek iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iki yüzlü adam görmek epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına rivayet eder.

Kahve falında adam yüzü görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında nur yüzlü adam görmek müjdeli haberler alacağına, kendi bildiğini okuyacağına işarettir.

Kahve falında güler yüzlü adam görmek işlerin günden güne artacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil yüzlü adam görmek yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir