AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün yüzünü siyah görmek

Kahve falında ölünün yüzünü siyah görmek

Kahve falında ölünün yüzünü siyah görmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün yüzünü siyah gördüyseniz:

  • Dinsel veya mistik aktiviteler sizi cezbedebilir.

Kahve falında ölünün yüzünü siyah görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir ölünün yüzünü siyah görmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde siyah nokta görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde siyah ben görmek kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde siyah leke görmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, hayallerin yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünün siyah olduğunu görmek yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına inanılır.

Kahve falında yüzü siyah görmek görmediği yerlere gideceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah bir yüz görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir