AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün yarısını siyah görmek

Kahve falında yüzünün yarısını siyah görmek

Kahve falında yüzünün yarısını siyah görmek mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, sorunların çözüleceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünün yarısını siyah gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle yeterince ilgilenmemeniz ilişkinize zarar verebilir.

Kahve falında yüzünün yarısını siyah görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine yorulur.

Kahve falında yüzünün yarıldığını görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzün yarısını görmek üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine işarettir.

Kahve falında yüzünde siyah leke görmek bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında yüzünde siyah kıl görmek bereketin ve karın artacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insan yüzü siyah görmek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi yüzünü siyah görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında siyah yüzlü kadın görmek işlerinizin bozulacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir